RAAW STORY

God hudpleie er bra hele året - og nå har jentene på NOUR oppdaget en helt ny hudpleie serie som allerede har falt i god smak blant kundene i hjembyen Hønefoss.  
"Vi ønsker å fortelle dere nærmere om historien bak det fantastiske beauty merket RAAW by Trice - og hvorfor dette merket er så bra for huden din"
Alt startet når Trice Angie Christiansen flyttet til New York. Hun levde et sunt og godt liv, spiste alt organisk og tok godt vare på seg selv på alle områder, utenom innen Beauty.
Av en eller annen grunn tenkte hun ikke over alle de dårlige kjemikaliene hun smørte inn i huden - og en dag våknet hun opp med veldig dårlig hud. Den dårlige huden skyldtes en hudpleie serie hun brukte - et stort selskap som hun hadde full tillit til. Huden rundt øynene var lilla, og rynkende hadde blitt mer synlig. Etter denne dagen bestemte Trice seg for at hun aldri skulle bruke disse produktene igjen.
Etter hvert begynte Trice å lete etter beauty produkter som var bra for miljøet og sunt for huden. Hun ønsket en ren beauty serie, som var effektiv og som hadde elegant emballasje. Dette fant hun ikke - og da tok det ikke langt tid før hun bestemte seg for å lage sin egen beauty serie. Serien ble kalt RAAW By Trice.

Trice Angie Christiansen, Innehaver og eier av RAAW By Trice

 

1. Blue Beauty Drops Balancing Facial Oil

Blue Beauty Drops er en ansiktsolje og serum i en. Oljen er full av antioksidanter og vitaminer laget med avslappende blå oljer laget for å fukte huden uten å tette porene. Oljen etterlater huden silkemyk - og passer alle hudtyper. Oljen er perfekt for de som sliter med acne - og for de som har en fet hud. 

2. Drops of Gold 

 

Dette er magi i en flaske. Denne oljen er perfekt for dehydrert hud, og er perfekt for å kjempe imot aldrende tegn i huden.Drops of Gold er laget for å fornye og reparere huden. Oljen inneholder kaldpresset planteoljer og hjelper å avta mørke flekker og syrer og etterlater huden en stor glød.

3. Black Moon Drops - Cleansing Oil 

Skånsom og beroligende olje laget av kull pulver som passer alle hudtyper fullpakket med antioksidanter og essensielle fettsyrer. Oljen er laget for å rense bort sminke og annet i ansiktet. Black Moon Drops inneholder rensende egenskaper for å trekke frem skitt og bakterier.
Oljen gjør at sminken smelter bort. Oljen inneholder kraftig betennelsesdempende funksjoner og etterlater huden din ren, myk og ny.
__________________________________________________________________________
Dette er kun et lite knippe av hva RAAW by Trice har per dags dato - og vi gleder oss til å lage en video og vise dere det faktiske resultatet. Vi er helt overveldet og glad for å finne produkter som er så fantastisk lette å bruke - og som faktisk funker.
Med en god hudpleie serie , kan alle få en ren glødende og myk hud og hvis dette kan få oss til å bruke mindre sminke - så er det jo helt fantastisk! 
- NOUR JENTENE

Legg igjen en kommentar