NOUR - 3 år - tanker

God kveld alle sammen! Her sitter jeg og skriver til dere mens jeg tenker over at butikken vår har fått lov til å drive i 3 år. Jeg er så utrolig glad for det! Tenk at har det har gått 3 år da dere! Tiden går så fort - og jeg føler vi har fått til så mye på alle disse tre årene. Jeg føler meg så heldig, samtidig som jeg er så glad for at vi kan ha disse flotte merkene i fantastiske lille Hønefoss. Merker jeg selv savnet veldig mye, før jeg åpnet butikk selv.

Og jeg er så takknemlig for alle faste og nye kunder som titter innom oss.  Jeg tenkte å lage en liten oppsummering over høydepunktene som ligger lagret i kamerarullen min. Og her kommer noen bilder!

Når vi lagde vår første julebutikk<3 Vi dro på butikken og fylte en stor handlevogn full av julekuler som vi pyntet rundt vinduene med lys. Det skapte en fantastisk fin julestemning i byen og har blit en tradisjon hvert år nå hos oss. Nå er det ikke jul på NOUR uten julepynt rundt vinduene! Det er så mange butikker rundt om i verden som er så flinke på dette, sjekk London for eksempel før jul. Der pynter nesten alle butikker og cafeer til jul, noe som er helt fantastisk! Jeg skulle ønske flere butikker gjorde dette - det er så koselig!

Når vi feiret vår første bursdag og brukte over 10 000 bare på ballonger og pynt, haha! Det var utrolig gøy - og samtidig så fint å pynte fasaden!

Når vi designet vår første sommer pose. Våre klassiske NOUR poser er preget av gul bakgrunn med sort skrift. Denne gangen lagde vi noen mindre søte små sommerposer med blomsterprint!

Når vi lagde våre første julestrømper! Superfine egne julesokker med NOUR trykk som vi fylte med produkter fra vår butikk! Utrolig koselig gave å gi bort til jul!

Når vi designet våre egne julekort! Dette var så gøy - dette bildet er et av mine favoritter!

Når vi designet våre første juleposer!

 

Når vi fikk våre første 5000- følgere!

Og jeg kan fortsatt oppsummere så mange flere ting vi har holdt på med, for disse 3 årene har vært helt fantastiske og jeg gleder meg til flere år sammen med dere!! Jeg gleder meg til å fortsette å forhåpentligvis inspirere dere med bilder, mote og ting som skjer i verden! Jeg håper på mange flere spennende år med NOUR og dere, og håper også du vil ta turen innom oss førstkommende torsdag fra 10:00 - 22:00!

 

VI SES, Klem

 


Legg igjen en kommentar

Kommentaren kan bli sendt til godkjenning før de blir publisert.