New Brand - Timi of Sweden

Hei alle sammen! Sååå lenge siden siste blogginnlegg! Jeg sitter her nå og skriver til dere, og tenker at det er lenge siden jeg har oppdatert bloggen her. Det er så mye som skjer på NOUR nå - og så mye jeg jeg gleder meg til å dele med dere!
Tenk at vi er en liten butikk i Hønefoss Sentrum, som har så mange flotte merker og produkter! Vi elsker å inspirere dere, og søsteren og jeg jobber 200% med denne flotte butikken vi har!
Og nå ønsker jeg å fortelle dere om det fantastiske merket TIMI OF SWEDEN!
Det er kanskje ikke så veldig mange som har hørt om dette merket (?), men helt siden første innkjøp har vi latt vår elsk på det. Nettopp fordi det er et merke med gode smykker, til gode priser. Tenk at her kan du kjøpe deg flere sett med øredobber, ringer, kjeder og armbånd til en super hyggelig pris. Og det er nettopp derfor vi valgte å ta det inn på NOUR. Vi ønsker å være en butikk for alle. Vi ønsker å ha et stort utvalg med smykker i alle mulige prisklasser! Jeg tenker ofte på tiden før da jeg hadde en deltidsjobb - og så gjerne ønsket å oppgradere smykke garderoben min, men aldri fant fine enkle smykker til en hyggelig pris. Og nå gleder jeg meg så mye til å ha dette på NOUR<3
Så la meg presentere dere TIMI. Selskapet ble opprettet for 10år siden av Tiffany Drennow fra Filipinene, og hennes ektemann Mikael Drennow fra Sverige. Navnet TIMI , kommer fra forbokstavene til ekteparet som driver denne familie businessen på en gård i Sverige med 3 barn.
Made by Happy People
Mottoet deres er " Made By Happy People" - som står beskrevet på alle smykkene deres. Mottoet deres har alltid vært at de som produserer smykkene jobber under gode arbeidsforhold. På jobben får de ansatte gratis mat, og et trygt arbeidsmiljø. Er ikke dette fantastisk? Jeg er så stolt av å selge produkter fra et trygt og bra merke, og jeg håper dette kan inspirere andre brands til å gjøre det samme.
Empowering Women
Timi er også et merke der mesteparten av de ansatte er kvinner. Faktisk er design teamet i Sverige, og de flesteparten av de ansatte på fabrikken i Filipinene kvinner. Jeg syns det er så flott - for jeg og søsteren min har alltid hatt "GIRLPOWER" på NOUR. Dette er noe jeg verdsetter veldig høyt, og som er så viktig for meg. Vi kvinner kan få til så mye i livet, vi kan få til alt vi vil egentlig - så lenge vi vil det nok. Det har jeg lært gjennom årene.
Dead Stock & Carbon Footprint
En annen ting som er veldig bra med dette merket, er at de produserer opp etter butikkenes ordre. Jeg vil si de jobber enkelt og smart, ved at de kun produserer opp det vi bestiller i forkant. Dette resulterer til at merket ikke sitter med et stort varelager de senere bare må kaste. Visste du at de store merkene ofte ender opp med å brenne varene de ikke blir kvitt? Noe som resulterer i store dårlige miljøutslipp..
Så over til kvalitet. Timi produserer alle smykkene i messing - gullbelagt. Smykkene er også nikkelfrie (da nikkel endelig har blitt ulovlig å ha i smykker). Jeg er så glad for dette, for da kan flere bruke smykkene uten å få allergi. Jeg selv har alltid vært veldig sensitiv mot nikkel, så dette er kjempe positivt!
Så, over til kolleksjonen! Her er det så mye å velge mellom, for kolleksjonen er alltid veldig stor. Merket har en base som de selger hele året (denne basen er vi alltid utsolgt for, men nå er den endelig back in stock!!). Og hver sesong produserer de nyheter, som er online på NOUR.NO her.
Her finner du så mye fint til en god pris - alt under 400kr per piece, dette er fantastiske vertinne og venninne gaver også!
Jeg legger ved noen bilder av mine favoritter!
Du kan sjekke ut alt her: https://www.nour.no/collections/timi-of-sweden
Legg gjerne igjen en kommentar om du lurer på noe, og forresten! Gleder meg til å se deg på NOUR! <3

Legg igjen en kommentar

Kommentaren kan bli sendt til godkjenning før de blir publisert.