Mine tanker for NOUR fremover

Hei dere! Lenge siden sist, håper alt er bra med dere! Jeg er så glad for at festsesongen er i gang - det er ingenting som er mer fantastisk enn å hjelpe nettopp deg å finne ditt drømmeantrekk til den store dagen. Nå skal de fleste på fester, konfirmasjoner, bryllup og ikke minst pynte seg til den store dagen "17. Mai"! Vi har så mye fint nå , og jeg anbefaler virkelig at du begynner tidlig å lete etter hva du ønsker å gå med da sommerkolleksjonen er veldig kort, og de fineste kjolene går først!

Men tilbake noe helt annet. Nå har jeg i 2 år snakket om at jeg skal starte mitt eget smykkemerke, og nå begynner alt å ta form. Høres ikke dette spennende ut? Jeg er så spent selv, ettersom jeg har jobbet med dette i en så lang periode. Men, ting har rett og slett ikke blitt som jeg ønsket, det har vært mye frem og tilbake med fabrikken frem til vi endelig fikk laget produktene jeg ønsket. Å lage egne smykker er noe jeg aldri har gjort før, så dette er ganske nytt for meg. Jeg trodde selvfølgelig at denne prosessen ikke skulle være så krevende, men jeg tok så sykt feil, haha!

Jeg tror jeg aldri har brukt så mye tid og energi i noen ting før slik som denne, og det er egentlig helt fantastisk og endelig se noen resultater. Jeg er fortsatt ganske fersk, og super spent på om dere kommer til å like det - men jeg har fokusert på å lage noe som er litt annerledes kombinert med klassiske varer som passer alle. Jeg kommer nok ikke til å vise dere produktene helt enda før det er lansert, for vi har fortsatt en kjempe stor jobb foran oss, med tanke på produkt bilder , miljø bilder, oppretting av nettside osv, men nå har ting begynt å ta form og første levering kommer om en uke! Jippii! Gleder meg så mye!!

Så la oss snakke litt om navnet. Smykkemerket skal hete TARACHI - et arabisk ord som betyr "øredobb". Og hvordan kom jeg frem til dette navnet? Vel, jeg satt med faren min og han er verdens beste og mest kreative person når det kommer til navn. Og han fortalte meg, hvorfor ikke kalle det for TARACHI? Det passer bra med konseptet. Jeg var enig med en gang, så da ble det akkurat det.

Her er en grovskisse av logoen, som du kan se står logoen både på arabisk og engelsk, og dette er slik de er trykt på smykke eskene også! De MÅ jeg vise dere bilder av, for de har vi fått! (HIHI)

Her ser dere esken! Jeg har laget den i en nydelig blå farge - nettopp fordi denne fargen nesten er "hellig" i min kultur som jeg kommer fra. Denne blåfargen symboliserer nemlig trygghet mot "dårlige øyne". Også har jeg laget logoen i gull fordi det passet så fint med den blå bakgrunnen. Gull fargen er laget med det som kalles "mirror glaze", noe som betyr at den skinner fint uansett hvilken side du holder den på. Fint sant?

Hahah, når vi fikk disse eskene satt hele familien min oppe til sent på natta og pakket de. For eskene og skum putene inni kom hver for seg, så vi måtte pakke om alle eskene til sent på natt.  Jeg har verdens beste familie som støtter meg i alt - spesielt pappa skriker det største heiaropet fordi han har så troen på meg. Han sier alltid at jeg må bruke kreativiteten min mer, fordi han mener den ligner på hans haha. Så pappa, om du leser dette! Sjekk hva vi får til sammen!

Og dere, nå er jeg så spent at jeg faktisk sliter med å sove på natta haha. Vi planlegger å ha en stor fest der alle er invitert for å sjekke ut kolleksjonen, for dette må vi virkelig feire!

Tilbake til smykkemerket. Jeg kommer til å jobbe på en litt annen måte enn andre smykkemerker. For det som egentlig er vanlig, er jo at man lager ulike kolleksjoner som man selger inn til butikkene. Jeg kommer til å jobbe med masseproduksjon gjennom flere butikker. Det betyr at vi ønsker å selge til alle gode butikker i hele verden, som videreselger varene våre til sluttkunden som er dere. Og vi kommer ikke til å ha kolleksjoner, men heller ulike dropp av produkter over tid. Det betyr at jeg kan slippe nye produkter når som helst. Så dette blir gøy!

Når jeg får produktene skal jeg sende de til Irak - landet jeg kommer fra og ta bilder i miljøene rundt der. Grunnen til at jeg valgte dette er fordi det er at det er helt fantastisk natur og miljø der med spreke farger og alltid sol haha. Og jeg ønsker veldig gjerne å vise frem kulturen der nede mer. For idag forbinder mange Irak med krig og bombing. Men landet har forbedret seg så mye etter alt som har skjedd der! Så jeg vil veldig gjerne at dere skal se hvor vakkert det er der - i tillegg til at jeg kan dra inn litt av religionen og kulturen min - som jeg syns er så fin på så mange måter.

Så følg med her fremover dere! Jeg gleder meg til å oppdatere med prosessen,

ops nå må jeg gå! For i tillegg til alt dette så er det eksamenstid nå, og jeg går min 2.bachelor i Jus - så nå må jeg forberede meg litt til eksamen før det er fullt kjør på jobb imorgen! VI SES!

 

klem

 


Legg igjen en kommentar

Kommentaren kan bli sendt til godkjenning før de blir publisert.