Let`s Care For Fashion

Let`s Care For Fashion er mottoet til det svenske selskapet STEAMERY STOCHOLM. Visste du at eierne bak merket er designere og ingeniører?
Vi gleder oss til å vise dere Steamery på NOUR, som snart kommer i nettbutikken og i butikk hos oss.
Merket er kjent for å lage vakre redskaper til klesbehandling som er enkle å bruke, og de snakker mye om at klær som blir behandlet på riktig måte varer lenger, og det er derfor vi i NOUR gruppen har valgt å ta inn dette merket hos oss. 
Eierne bak merket la merke til at kundene ikke visste hvordan de skulle ta vare på klærne sine på riktig måte, og det var da de bestemte seg for å endre dette ved å gjøre klesbehandling morsomt, enkelt og tilgjengelig. 
På bildet under ser du vår favoritt Cirrus No.2, Pris 1350,- i fargen svart. Dette er den enkle håndholdte steameren som er: 
1. Effektiv
2. Lett å bruke
3. Fungerer på alle stofftyper fra den skjæreste silke til motstandsdyktige lin
4. Klærne blir glatte og rynkefrie 
5. Dampen reduserer vond lukt, og fjerner overflatesmuss 

  

 Å steame er et enkelt, tidsparende og mer skånsomt alternativ til stryking. Dessuten er Steaming mer bærekraftig, da du slipper å vaske klær som bare trenger å friskes litt opp i. Vi elsker disse produktene da de er lette å bruke, kommer i en perfekt håndholdt størrelse, og er superfine gaver til den som har alt. 

Den varme dampen fra Steameren løfter stoffibrene og får dem til å svulme, sånn at de får tilbake sin opprinnelige form. Steaming minner om å lufte klær i det at vonde lukter forsvinner samtidig som at noen bakterier også dør. Du kan steame alle stofftyper og materialer (utenom lær og semsket skinn), noe som innebærer at du faktisk kan steame tekstiler som vanligvis ikke tåler strykejern. 

 

Pilo Fabric Shaver, Pris 460kr

 

 Bak det minimalistiske designet finner du også Pilo Fabric Shaver. Et apparat med en motor som dobbelt så kraftig som alle andre nuppemaskiner på markedet. Pilo er skånsom og fungerer på alle ulltekstiler , som kashmir , merino og alpakka. Ladetiden på apparatet er 5 timer. Vi forventer inn Steamery innen 14 dager, og gleder oss til å vise dere de fantastiske produktene. 

Velkommen til NOUR! 

- NOUR GRUPPEN

 

 

 


Legg igjen en kommentar