TOMORROW DENIM - The perfect jeans brand!

Jeg har alltid elsket en god jeans, men hvordan finne den perfekte jeans? Jeg syns det er sååå vanskelig! Jeans har alltid vært vanskelig for meg, fordi jeg aldri finner en passform jeg er 100% fornøyd med. Vanligvis gikk jeg i straight leg skinny jeans - den smale jeansen som nesten ser ut som en tights. Denne bodde jeg i , i kanskje 10 år - haha! Og jeg kunne aldri gå med noe annet, før jeg oppdaget TOMORROW DENIM!

Jeg syns det vanskeligste med å drive klesbutikk har vært å finne et bra jeans merke, som jeg faktisk kan stå for. Men hva er egentlig et bra jeans merke? Helt siden oppstarten av butikken har vi prøvd forskjellige brands, for meg er det tre ting som er viktig med en jeans.

1. Passform

2. Stretch

3. Farge

Vanligvis har jeg sett på modeller som har vært 1 av 3 på disse punktene, men jeg har aldri funnet en modell - eller et merke som har scoret på alle punktene. Nettopp fordi man ofte finner en jeans som man elsker, men senere blir den stygg i passformen. Med stygg mener jeg at passformen endrer seg, at den blir altfor stretchy eller bare at fargen falmer kraftig etter en vask.

Etter et år dro vi på innkjøp på Ganni , da jentene der viste oss Tomorrow Denim. Vi var ganske skeptiske fra starten av da vi var usikre på hvordan kvaliteten skulle være. Men vi ønsket likevel å prøve de, og nå skal jeg fortelle deg hvorfor jeg virkelig elsker tomorrow denim!

Tomorrow er et dansk merke etablert i 2018 - og er det første jeans merket som er svanemerket. Best av alt fokuserer merket på miljøet ved produsering av jeans , noe jeg syns er helt fantastisk i disse tider. Det er så viktig at merkene fokuserer mer på dette, ettersom klesmerker idag forurenser miljøet kraftig med produksjon. Med enkle tiltak kan vi få et mye bedre miljø - og mottoet til merket har alltid vært:

"Jeans made to last"

La oss starte med at merket har en en rekke modeller som passer alle, alt fra skinny jeans til mom jeans. Alle jeansene er vasket uten farlige kjemikalier og er laget i en supersoft bomullskvalitet. Etter å ha prøvd utallige jeans fra merket, ser jeg at kvaliteten er helt fantastisk.

Jeansen er perfekt nettopp fordi jeg har vasket den mange ganger, og fargen fortsatt er like fin. Med passform er den supermyk, og har en god stretch som ikke går ut altfor mye, i tillegg er den like fin i passformen etter mange gangers bruk. Med dette mener jeg at den ikke blir "slaskete" ved gjentatte bruk. Dette er et ekstra stort pluss, da ofte jeansen går ut når du har brukt den mye.

Her er mine topp 3 favoritt modeller fra Tomorrow - som jeg virkelig anbefaler at du skal prøve!

Marston - 30 lengde - Straight Leg - 5 Pocket - Slightly Kick Flared

Kommer i 5 farger, sjekk den ut her

Malcolm - 28 lengde - High Waisted - Skinny - Kick flared Leg

Malcolm kommer i 3 farger, og du kan se nærmere på de her

Brown - 32 Lengde - High Waisted - Wide Leg

Brown kommer i 5 farger, og du kan se nærmere på de her

 


Legg igjen en kommentar

Kommentaren kan bli sendt til godkjenning før de blir publisert.