OM OSS

 

VÅR HISTORIE

NOUR er arabisk og betyr lys! Vi ønsket å bruke et positivt ladet ord som var kort, og lett å huske! Nour er dermed resultatet av et godt samarbeid mellom to søstere, Hana og Hanar. 

Vi hadde en felles drøm om å starte en klesbutikk i Hønefoss. Vi har begge jobbet i bransjen i mange år, men ønsket å skape en arena der våre verdier kunne skinne igjennom.

 

Ideen fant sted når jentene prøvde å leie ut et gammelt lagerlokale og ikke fant en passende leietaker.  De bestemte seg raskt for å starte butikk selv i lokalet, og pusset opp hele lokalet til en fantastisk flott butikk midt i sentrum av Hønefoss! Hanar og Hana er utdannet innen siviløkonomi og markedsføring, og til tross for det spesielle året, åpent de dørene til Nour 16. april 2020! 

Etter å bare ha vært åpent i 8 mnd, kunne jentene gå inn i det nye året med en drøm i oppfyllelse. Nour har tatt den lokale byen med storm, og blir lagt merke til av kvinner i hele landet. I tillegg har de hatt muligheten til å ansette to ekstra familiemedlemmer, og er nå et sammensveiset team på fire.

 

(NOUR-TEAMET fra venstre: Hana, Martine, Madeleine og Hanar)

Vi jobber hele tiden for å levere det beste til våre kunder, og har alltid noen nye ideer på lager. Vi har ett mål i siktet, og det er at NOUR skal bli et fysisk og digitalt mote- og interiørhus for alle stil sikre kvinner over hele landet! 

Du kan kontakte oss på mail, telefon eller sosiale medier. Gå inn på kontakt-siden for mer informasjon. 

- NOUR-teamet