Voluspa - første lysene produsert på et kjøkken

Som du sikkert har fått med deg har vi fått inn VOLUSPA på NOUR.NO , og dette er utrolig gøy for oss som elsker dette merket så mye! Vi har alltid elsket de luksuriøse duftene i nydelige dekorative innpakninger, som er superfine vertinnegaver eller interiørsmykker til ditt hjem! Men hva er egentlig historien bak merket? Under kan du lese nærmere om VOLUSPA - og hvordan de fantastiske duftene ble til! 

Voluspa ble opprettet av gründerne Traci og Troy Arntsen på deres kjøkken for snart 20 år siden. Det hele startet med brente potter, hjemmelaget voks og parfymeoljer - og det tok ikke lang tid før merket slo an. Idag er merket en refleksjon av kunst, beauty og kultur med inspirasjon som gründerne henter på reise omkring i verden.
Navnet Voluspa kommer fra et norrønt dikt og betyr "Kaos" og dette reflekterer det kaoset som var på kjøkkenet når gründerne skulle lage sine første lys.
Idag lages alle lysene i California, USA med utsøkte dufter, kule farge beholdere som enkelt kan brukes på nytt og en unik og flott duftkvalitet. Voluspa lager alle duftene selv, og har aldri solgt en duft de ikke har produsert selv. Dette er noe de er veldig stolte av per idag! 
 

Traci & Troy , Gründere av VOLUSPA

Jentene på NOUR elsker alle duftene, og vi mener at en alltid skal ha en egen duft på hytta og en annen hjemme da du ikke skal assosiere "hjem" med utenfor hjemmet.

Og under har vi laget en liten oversikt over våre favoritter som du enkelt kan klikke hjem her.

 

Blackberry Rose & Oud 

 

 

 

 

Vervaine Olive Leaf 

 

 

Blond Tabac 

 

God helg!

 

Klem NOUR JENTENE  


Andre


 • ogikiomenkuj
  500mg Capsules[/url] Buy Amoxil tlz.rhlv.nour.no.bwv.fb http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • eperetaya
  No Prescription[/url] Amoxicillin 500 Mg jrd.nbad.nour.no.qde.cu http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • orpivuuivoxe
  500 Mg Dosage[/url] Amoxicillin 500mg nia.urpr.nour.no.cxz.yj http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

 • uqecegujuhox

  ] Amoxicillin Without Prescription fzb.bpra.nour.no.ibj.tb http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/


Legg igjen en kommentar